avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CERERE DE CHEMARE IN GARANTIE -SOMATIE DE PLATA-
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CERERE DE CHEMARE IN GARANTIE -SOMATIE DE PLATA-

Un parat debitor poate chema in garantie asiguratorul in cadrul unei somatii de plata in care reclamantul creditor service-ul il da in judecata pentru a aachita reparatiile prestate? sau tb sa fie actiune in pretentii cu convocare la concilere ca sa poata fi chemat si asiguratorul?
Cel mai recent răspuns: ionescucarmen , utilizator 15:32, 5 Februarie 2013
Buna ziua,

in procedura speciala a somatiei de plata, cererile de chemare in garantie sunt respinse ca inadmisibile. Asta este un motiv in plus pe care il puteti folosi in aparare.

Avocat Costi Boncu
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare la conciliere ana24 ana24 o simpla notificare prin care solicit celeilalte parti solutionarea pe cale amiabila, la care am anexat si actele pe care imi intemeiez pretentia poate fi ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata =procedura concilierii directe? ContSters79137 ContSters79137 probabil ca de regula, aceasa procedura a ordonantei de plata ar echivala cu indeplinirea concilierii directe prevazute de 720indice1 CPC, pentru aceleasi ... (vezi toată discuția)
Procedura somatiei de plata pentru recuperarea unei sume de bani (debitor, creditor -persoane fizice) FloreaIon FloreaIon In intentia de a-mi recupera o suma de bani imprumutata unui cetatean, si confirmata si de catre debitor si de catre creditor intr-un inscris, m-am adresat ... (vezi toată discuția)