avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale lege privind serviciul de salubritate cu primaria
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

lege privind serviciul de salubritate cu primaria

Buna ziua, as dori sa stiu daca o primarie poate obliga o societate comerciala de pe raza ei ,(si in baza carei legi??)cu care nu are contract de salubritate, sa plateasca contravaloarea gunoiului, in conditiile in care societatea comerciala nu are nevoie de serviciile primariei in acest sens???'mai pe romaneste, taxa s.-a marit atat de mult, fara sa se tina in considerare obiectul activitatii, nu conteaza cate zile este deschis, cat gunoi produci, trebuie sa le platesti cat vor ei....e mai convenabil in zona mea sa-mi duc gunoiul in oras la pubele cu taxiul...nu glumesc...
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:18, 5 Februarie 2013
Aveti legea care reglementeaza serviciul de salubritate la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli comune asociatie doar_eumike doar_eumike e normal ca in lista de intretinere sa apara la cheltuilei comune - si taxa pe gunoi- al magazinelor de la parterul blocului? noi avem 4 magazine dintre ... (vezi toată discuția)
Taxa obligatorie pentru ridicarea gunoiului MariusAnA MariusAnA Buna ziua Bunicii mei au primit ieri un plic trimis de primarie (rural) cu un titlu executoriu in care sunt anuntati ca au o restanta de 430 lei. In acea ... (vezi toată discuția)
Serviciu de salubrizare Nicu Radu Nicu Radu Parintii mei locuiesc intr-o comuna din judetul Arges, iar autoritatile locale ii obliga sa plateasca Taxa Locala pentru salubrizare, desi parintii mei nu ... (vezi toată discuția)