avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

buna ziua
sunt angajata in cadrul unei firme de 2 ani si 3 luni. anul acesta doresc sa raman insarcinata. firma la care sunt angajata nu are platite catre stat cotizatiile pentru somaj, sanatate, etc
acest lucru ma poate afecta la primirea indemnizatiei de crestere a copilului? e posibil sa nu primesc indemnizatia din aceasta cauza??

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:32, 5 Februarie 2013
1. Plata sau neplata impozitelor si a contributiilor sociale nu are nici o relevanta si nu este o conditie pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC.

2. Asadar veti primi indemnizatie pentru CCC chiar daca angajatorul nu a platit aceste contributii la stat.
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in insolventa vs indemnizatie crestere copil 2016 MadalinaToma85 MadalinaToma85 Buna ziua, Sunt angajata la o firma din 20.08.2012, in luna octombrie 2015 firma a intrat in insolventa, acum suntem in reorganizare. Salariile nu au fost ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de concediu crestere copil daca firma e in insolventa? codreasa codreasa buna, sunt angajata la o firma din 04.12.2013 intre timp am ramas insarcinata, firma a intrat in insolventa, salariile nu le\'am mai primit din 01.01.2014, iar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului. miky3110 miky3110 Buna ziua, sunt insarcinata in 20 saptamani,angajatorul stie acest lucru din primele saptamani . Din luna ianuarie sunt acasa fara salariu,si din cate am aflat ... (vezi toată discuția)