avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... intarzieri plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

intarzieri plata

Buna ziua,
Daca nu mai am nicio posibilitate de plata la recuperatorii de la banci, nu am nici bunuri mobile sau imobile, ce mi se poate intampla?
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: danmocanescu , utilizator 11:32, 7 Februarie 2013
Vi se poate pune sechestru pe venituri. Eu va sugerez sa incercati sa ajungeti cu ei la o intelegere amiabila.
Se pune poprire pe venituri, nu sechestru. Conturile bancare in care va incasati salariul va fi poprit.
Daca nu realizati nici venituri, in trei ani datoria se va prescrie. daca realizati venituri, vi se va retine o treime, asta in cazul in care vor solicita ei executarea.
MULTUMESC MULT.TOATE CELE BUNE!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Contract scolarizare-demisie inaintea perioadei contractuale ariesanmonica ariesanmonica Buna ziua, Am terminat o institutie de invatamant superior avand un contract de scolarizare semnat la inceput prin care trebuia sa lucrez 8 ani la institutia ... (vezi toată discuția)
Daune materiale+morale fanica_l fanica_l Buna ziua , Cu o intrebare va deranjez , in urma unui proces am de platit daune (morale+materiale ) in valoare de 5600 lei , se poate sa platesc aceste daune ... (vezi toată discuția)