avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen convocare in vederea concilierii art. 720ind.1 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen convocare in vederea concilierii art. 720ind.1 alin. 3 CPC.

vroiam sa stiu daca termenul de 15 zile din art. 720ind.1 alin.3 CPC, se refeta la zile calendaristice sau la zile lucratoare.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:37, 14 Februarie 2009
igna_florin a scris:

vroiam sa stiu daca termenul de 15 zile din art. 720ind.1 alin.3 CPC, se refeta la zile calendaristice sau la zile lucratoare.
va multumesc!

Acest termen se refera la zile calendaristice si se calculeaza potrivit art.101 C.proc.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs razvandicu razvandicu Va salut din nou!Se poate face recurs la un litigiu de munca in 10 zile de la comunicare..sunt 10 zile calendaristice sau lucratoare? Va multumesc mult. (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza termenul de 15 zile de formulare a unei plangeri contraventionale? kripteya kripteya vreau sa stiu exact,argumentat cu articol din codul de procedura civila -alte legi,spete - daca cele 15 zile pentru a depune contestatie la procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Termen recurs alpinada alpinada Buna ziua, Imi puteti spune va rog dupa pronuntarea unui apel, care este termenul in care se poate face recurs? De asemenea va rog sa imi spuneti daca este ... (vezi toată discuția)