avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general REGISTRU EVIDENTA FISCALA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

REGISTRU EVIDENTA FISCALA

Doresc si eu un raspuns. Daca este obligatoriu de completat manual registrele de contabilitate( registru inventar, registru jurnal, registru de evidenta fiscala), chiar daca acestea sunt intocmite de programul de contabilitate. Am auzit parerea, dupa mine absurda, ca este obligatoriu de inregistrat manual in registrele respective. Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: jade_0923 , utilizator 05:44, 6 Februarie 2013
Da,este obligatoriu...din pacate.
dar scriem doar totalurile,nu e asa?
Unde scrie ca trebuie scrise manual aceste registre?:rolleyes:
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2013
jade_0923, utilizator
Registrul de evidenta fiscala trebuie cumparat numai de la ei , tiparit si deci il completati cu pixul.
Ia mai dati un search...poate mai gasit ceva legat si registrul de evidenta fiscala in format electronic....cum ar fi ordinul 870/2005.:innocent:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registre in format electronic mariamadalina mariamadalina Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca exista vreo lege in baza careia registrele de intrari iesiri se pot tine in format electronic. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Registre contabile obligatorii serbanramona82 serbanramona82 Buna seara.Care sunt registrele obligatiori pe care un SRL, CAEN 4711 ar trebui sa le completeze lunar. (vezi toată discuția)
Format registre / document societate ioanmihaila ioanmihaila Buna ziua, Imi puteti spune va rog ce registre si documente se pot tine in format electronic si care sunt obligatorii si in format fizic? (vezi toată discuția)