avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recalcularea alcoolemiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recalcularea alcoolemiei

Va rog mult daca poate sa ma ajute cineva care a mai trecut prin asta, ce date trebuie sa declar pentru recalcularea alcolemiei, care sunt sansele ca aceasta sa iasa sub limita legala si daca ati apelat la un avocat care v-a sfatuit ce sa declarati astfel incat rezultatul sa fie in favoarea dvs. ?
Cel mai recent răspuns: nelutu30 , utilizator 22:20, 25 Februarie 2009
fii si tu mai explicit daca vrei un raspuns coerent spune exact cum sa intamplat ce rezultate ai tot si cu siguranta te putemajuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.85 in sange marmotzel marmotzel Va salut. Am fost oprit de catre politie pe 14 februarie in aerul expirat mi-a iesti 0.42 astfel am fost condus la spital pentru a-mi recolta probe de sange am ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcolemie nelutu30 nelutu30 am mai pus o intrebare referitor la problema mea si am primit un raspuns bun ,ce vreau eu sa stiu este daca cineva de aici are cunostinta despre o problema ... (vezi toată discuția)
Alcol la volan nelutu30 nelutu30 am si eu o intrebare poate cineva depaici a fost sau este sau are cunostinta despre subectul care il postez in 15 03 2008 am fost depistat de politie cu o ... (vezi toată discuția)