avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere

Pe 8 ianuarie 2013 s-a incheiat procesul pentru pensia de intretinere in favoarea mea .Am o nelamurire,in cat timp voi primi banii ? Judecatoria va trimite hotararea judecatoreasca la locul de munca al tatalui meu sau va trebui sa o duc personal,tin sa mentionez ca nu am primit nimic acasa.Multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 10:17, 6 Februarie 2013
Dureaza cel putin 30 de zile pana cand se redacteaza hotararea si vi se comunica. Apoi veti astepta epuizarea termenului pentru formularea caii de atac. daca se va formula cale de atac, atunci va mai dura pana se solutioneaza, o alta redactare, epuizare termen de recurs, obtinere hotarare legalizata, etc
Depuneti la judecatoria unde ati avut procesul o cerere prin care solicitati ca instanta sa trimita adresa de infiintare a popririi la locul de muna al tatalui dv. Nu este necesar sa asteptati epuizarea termenului pentru formularea caii de atac deoarece hotararile avand ca obiect pensia de intretinere sunt executorii de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca GreenSkittles GreenSkittles Am avut 2 intalniri de proces printre care ultima fiind pe data de 12.05.2011 si am aflat solutia \"Solutie: Admite cererea. Obligă pârâtul să plătească ... (vezi toată discuția)
Termen de la pronuntare Poesia74 Poesia74 Buna ziua, Am dat in judecata pe tatal filului meu pentru majorare pensie alimentara in luna aprilie anul curent. Solutionarea dosarului s-a pronuntat pe ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa iau hotararea? ravaell ravaell Buna ziua, acum mai bine de jumatate de an, am avut un proces cu tatal meu pentru pensia alimentara, nu a mai vrut sa plateasca dupa ce am terminat liceul dar ... (vezi toată discuția)