avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... taxa de barou si cine trebuie s-o plateasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

taxa de barou si cine trebuie s-o plateasca

am si eu o mica problema, as vrea sa stiu cat costa taxa de barou si cine trebuie s-o plateasca? avand in vedere ca atunci cand i-amm platit onorariul avocatul nu mi-a zis nimic despre aceasta taxa. multumesc anticipat.
va multumesc tuturor pentru raspunsuri, datorita dvs am inteles ca de fapt nu era nicio taxa ci doar faptul ca lucrez in strainate si imi puteam permite sa platesc acei bani. cand i-am zis ca nu e corect sa-mi spuna acum ca trebuie sa platesc acesti bani, desi cand am semnat contractul a spus ca sunt singurii bani pe care ii datorez. a spus ca e vina lui si ca va trebui sa acopere lui celelalte cheltuieli, iar ca divortul m-ar fi costat 3000 de lei daca as fi mers in alta parte.
:)) Scuze, nu ma puteam abtine citind schimbarea de strategie.

Oricum, e posibil sa va fi costat atat sau mai mult, dar macar stiati de la inceput si erau clari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta de oepa MARIUS DRAGU MARIUS DRAGU Prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei sectorului 5, la data de 11 ianuarie 2010, în dosarul nr. xxx/300/2010, creditoarea Cabinet de Avocat X. a ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata micsorate - reducere onorariu avocat, recuperare diferenta ghioarcacornel ghioarcacornel Am o nedumerire... Cu ceva timp in urma am avut un accident de masina .Cea care a fost vinovata de acel accident, a cerut in instanta anularea procesului ... (vezi toată discuția)
Mostenire - plata onorariu avocatial dupa proces mireladolta mireladolta Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti daca pot gasii un avocat care sa ma reprezinte intr-un proces privind o mostenire caruia sa-i achit onorariul si restul ... (vezi toată discuția)