avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare dupa cazier ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare dupa cazier ?

Buna seara,
Am auzit ca se poate face o reabilitare dupa expirarea pedepsei cu suspendare , se poate asa ceva ? mai am de executat cateva luni dintr-o suspendare si vreau sa stiu daca ma pot reabilita total ? adica sa fiu curat , fara cazier ? am auzit ca se poate.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:59, 5 Februarie 2013
da ,se ppoate dar dupa expirarea termenului .
Adica peste 3 luni ca atat mai am , o sa am cazierul curat ? asta dupa ce fac cele necesare,ca nu se face singur.
Aveti aici detalii cu privire la reabilitarea de drept.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare mihai2013 mihai2013 Am si eu o intrebare : Am o sentinta de un an si patru luni cu suspendare, pentru trafic de migranti , tin sa zic, ca este prima abatere . Mi-a spus cineva ... (vezi toată discuția)
Juridic marili42 marili42 in anul 1995 am facut o prostie si mi-a dat 1 an si 3luni cu suspendare , de atunci sant curat , daca scot cazierul e curat sau trebuie sa fac reabilitarea (vezi toată discuția)
Cazier laur2310 laur2310 buna seara Daca am primit 2 luni de inchisoare cu executare care sa transformat in 2 ani si 2 luni suspendare conditionata dupa cat timp se sterge din cazier? (vezi toată discuția)