avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inchidere S.R.L.dupa suspendare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inchidere S.R.L.dupa suspendare

Buna seara!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru o buna cunostinta de a mea!are un SRL suspendat,si nu mai vrea sa ii dea drumul din diverse considerente! A spus ca; "o lasa sa moara" ,dar eu stiam ca trebuie totusi sa o lichideze pentru a nu primi amenzi!
ce este veridic?cum se procedeaza de fapt?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: sooners , utilizator 22:56, 5 Februarie 2013
Nu "o poate lasa sa moara", pentru ca firma va ramane activa, atata vreme cat nu intreprinde actiuni pentru a o radia!

In cazul in care societatea nu are datorii catre terti sau stat, gasiti pe site-ul onrc-ului procedura privind radierea voluntara a societatii.

[ link extern ]
Sa se prezinte la serviciul de asistenta juridica din cadrul registrului comertului pentru a i se redacta o hotarare de dizolvare fara numire de lichidator in conditiile art. 235 din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale. Detalii pe etape privind radierea societatii aveti aici:
www.onrc.ro la rubrica formalitati - persoane juridice.
Va multumesc mult pentru proptitudine si pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl darada darada Trebuie sa fac dizolvarea voluntara unui srl. Din cate stiu trebuie redactat o hotarare si un act aditional prin care se hotaraste de catre asociati ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma ANELIA ANELIA Buna ziua , Am o firma care a fost suspendata 3 ani , expira suspendarea in aprilie 2012 , in perioada de suspendare a beneficiat de regim derogatoriu ... (vezi toată discuția)
Dizolvare s.a. ENGFULL ENGFULL dizovare fara lichidare ..... ce reprezinta ? ce lege reglementeaza procedura dizolvare cu lichidare ...... - // - care este diferenta intre aceste 2 ... (vezi toată discuția)