avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi banesti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi banesti

se mai acorda dreptul banesc de catre primarii pt o mama care tocmai a nascut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:03, 6 Februarie 2013
Nu se mai acorda astfel de drepturi din 2010 .. totusi, daca in ccm aplicabil sau in reg.intern al angajatorului este prevazuta acordarea unui ajutor de nastere, atunci angajatorul este obligat sa-l acorde .. in caz contrar, nu are aceasta obligatie.

Pentru sectorul bugetar sunt slabe sanse sa se primeasca asa ceva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima la nastere vasea_13 vasea_13 Am un bebe. Primul. Eu sunt profesor iar sotia medic. Se mai da ceva pentrul primul nascut (de la locul de munca sau primarie)? (vezi toată discuția)
Prima nastere copil - cuantum ContSters285206 ContSters285206 Am inteles ca prima de nastere pt nasterea primului copil este de 2600lei.Este adevarat?Ce acte sunt necesare si unde se depun in Bucuresti ,sectorul6.Va ... (vezi toată discuția)
Ajutor material pentru nasterea copilului din partea angajatorului cristian82 cristian82 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in situatia care o voi descrie mai jos. Sotia mea se afla in concediu de crestere a copilului pe o perioada de 2 ani, din ... (vezi toată discuția)