avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

tatal meu a decedat de 7 ani. nu am facut succesiunea pt ca este complicat. tatl lui a lasat celei de-a doua sotii untestament imediat de s-a castorit cu ea, spunand ca-i lasa ei pt ca de-a lungul "vietii" i-a dovedit dragoste si l-a ingrijit... care de-a lungul vietii, cand de 4 luni erau casatoriti? si pt ca soti de-a doua nu voia sa-i lase lui tata nimic, il tot invrajbea cu bunicul, convingandu-l sa scrie in testament ca nu-i lasa tatalui meu pt ca nu-l respecta si e ingrat. la scurt timp, jignind-o pe sora tatei, bunicul, tata s-a suparat si ca sa-si descarce nervii, a dat cu mana in geamul de la usa, taindu-se, gasind motiv intemeiat cea dea doua sotie a buniculuiimpreuna cu o femeiecare lucra la sfat, au iesit tipand ca-l omoara pe bunicul. cu aceasta scorneala, il da in judecata si-l punesa plateasca o sulta....actualmente vecina a dobandit , ptca , dupa ce a murit bunicul, a ingrijit-o pe bunica de-a doua, aceasta i-a lasat testament pe tot ce ramane la moartea ei. cu prima sotie bunicul a dobandit 891 mp insemnand doua parcele identice. dupa decesul sotiei, tatalui meu i-arevenit un sferty din tot(220mp). a vandut apoi una din parcele, ramanand in dicutie ceilalti 220mp, spatele curtii mele, pe care ii p[retinde prin testamentul lasat de a doua bunica, vecina mea. acum 8 ani tata a refuzat sa se inteleaga cu ea, iar anul trecut nici eu nu m-am inteles. drept urmare pe 10 mai avem proces cuei. ca sa ne intelegem,. ea pretinde jumate de gardina(110mp)dar luat i de unde vrea ea. adicva sa daram magazia si sa-i dau di fata casei mele pana in spate, apoi ma obliga sa-i dau cei 25 de mil dati la avocat si sa-i dau bani ca i-am sfolosit terenul atatia ani. ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: VIORICA ILIESCU , utilizator 10:08, 6 Februarie 2013
luati-va av care sa vada ce e in dosar si sa va apere cum trebuie.
cred ca vrea sa-l scoata nedemn si sa-i anuleze toate drepturile de mostenitor rezervatar... credeti ca poate face asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune VIORICA ILIESCU VIORICA ILIESCU buna ziua. va rog sa-mi spuneti si mie daca un testamentn mai are valoare daca dupa el, s-a facut un act de vanzare cumparare, pe 3/4 din averea dobandita. ... (vezi toată discuția)
Succesiune si iesire din indiviziune VIORICA ILIESCU VIORICA ILIESCU BUNA ZIUA ! DORESC SA FAC SUCCESIUNEA DUPA TATA , DECEDAT ACUM 2ANI. DIN PACATE LUCRURILE SUNT F. COMPLICATE. CASA SI TERENUL SE AFLA IN INDIVIZIUNE . ... (vezi toată discuția)
Testament hatice_e hatice_e am o foarte mare problema eu sunt fiica din prima casatorie a tatalui meu problema este ca am facut acum 2 ani un testament cu bunica mea cu stirea tatalui in ... (vezi toată discuția)