avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Casatorita fiind sotul meu a cumparat un pamant si la trecut pe numele mamei sale fara stirea mea.

La partaj as putea avea castig de cauza in impartirea acestuia?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 11:36, 6 Februarie 2013
sunt de acord cu dumneavoastra doar ca pamantul a costat 3000euro pe care ia platit din bani nostri comuni
Practic, desi banii au fost comuni, cumparator in acest contract apare fosta dvs soacra, asta constituie o problema majora. Trebuie sa dovediti ca sursa banilor cu care s-a platit pretul a fost din patrimoniul comun al dvs si al sotului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartamentul socrilor... MITCHCHE MITCHCHE Buna ziua, am o mare rugaminte la dvs. daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi legale.Situatia mea este urmatoarea: - sunt casatorita si stam in ... (vezi toată discuția)
Partajarea averii de pe urma parintilor popescu_alexandru popescu_alexandru Va deranjez cu o problema legata de partajarea averii intre doi frati care nu prea se inteleg. Bunurile succesorale sunt reprezentate de un teren intravilan ... (vezi toată discuția)
Drepturi anisor30 anisor30 Buna ziua ,am si eu o problema ,sunt casatorita de 10 ani si am un baietel de 6 ani si locuim intr-o casa mostenita de la tatal lui in urma decesului acestuia ... (vezi toată discuția)