avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

Daca o persoana este condamnata definitiv cu suspendare pentru evaziune fiscala se mai poate autoriza ca PFA?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 12:24, 6 Februarie 2013
nu are relevanta modalitatea de executare a pedepsei aplicate, cu suspendare sau cu executare in penitenciar. La pfa Registrul Comertului nu va cere fisa de cazier judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: o cunoștință ... AndreiUrsanu AndreiUrsanu Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: O cunoștință a fost recent condamnată la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare într.un caz ... (vezi toată discuția)
Dupa citi ani pot avea cazier curat? crystyan972 crystyan972 cit timp imi trebuie sa pot scoate si eu un cazier curat ? (vezi toată discuția)
Explicati va rog Mihai2024 Mihai2024 Ce vrea sa zică avocatul prin aceasta vorba ca nu înțeleg: va ramane cu fapta inscrisa in cazier si pana la executare nu cred ca se va ajunge. Va lua cel ... (vezi toată discuția)