avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incred . copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incred . copil

Buna ziua ! la varsta de 7 ani tribunalul intreaba fetita mea cu cine vrea sa traieasca ? si daca mai inainte cu vorba prosti nebuneste fetita mea si cu cadouri poate sa castige ? stiti cum face oameni cadouri etc .. dar vreau sa scriu ca sotul lucreaza cu jumate de norma si salariul minim la carte de munca .. si are proteza la piciorul drept . imediat nici nu poate sa mearga ... dar atata rau a facut pt mine si asa ca ar fi in stare sa cere copilul sa distruga total si material si sentimental ..l...
Pana la implinirea varstei de 10 ani audierea copilului in camera de consiliu este facultativa.
Instanta de judecata va avea in vedere intregul material probator in vederea pronuntatii unei hotarari in interesul superior al copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces divort art1580 art1580 Va rog, imi puteti spune si mie, care sunt situatiile in care in caz de divort al parintilor un minor ar putea fi incredintat tatalui? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Custodia copilului dupa divort ganya ganya am un baietel de doar 9 ani si 9 luni. pot obtine custodia daca si el doreste acest lucru ? (vezi toată discuția)
Justitia este atat de injusta? Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Buna ziua, Am urmatoarea speta: in anul 2006 am divortat de fostul sot, in urma casatoriei a rezultat un copil (fetita) ce mi-a fost incredintata.. Fostul meu ... (vezi toată discuția)