O societate primeste de la un executor judecatoresc un titlu executor pentru retinere suma de..din salariu pt.un angajat al sau.
Soc.pt.ca nu cunoaste daca salariatul mai are si alte retineri (pensii intretinere,etc).Ce document intocmeste soc.pt.informare angajatului si pt.retinere corecta (procent)?
Am situatia in care am primit de la executor,dar soc.nu cunoaste situatia salariatului,daca mai are alte retineri,asa cum spuneam -pensie intretinere etc,si nu stiu daca ii pot retine 1/3 din venituri.O instiintare a salariatului cred ca ar fi potrivita,ca el sa nu poata contesta suma retinuta din salariu in cazul in care mai are si alte retineri.Salariatul ar urma sa aiba un termen de instiintare soc.in cazul in care are mai multe retineri.Credeti ca este corect?
Poprire-prioritate
cola
In situatia in care institutia primeste pt.un angajat om instiintare de poprire si acesta aduce o dovada de la banca ca are un credit la banca pt. care ... (vezi toată discuția)
Poprirea
marola elena
Ma numesc Elena. As dori sa ma ajutati cu un raspuns la o situatie anume. In cazul mai multor popriri asupra unei singure persoane cum se vor calcula sumele? ... (vezi toată discuția)