avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire-prioritate
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire-prioritate

In situatia in care institutia primeste pt.un angajat om instiintare de poprire si acesta aduce o dovada de la banca ca are un credit la banca pt. care plateste o rata mai mare de 50% din venitul salarial , cum se va proceda. Se trimite instiintarea de poprire creditorului insotita de dovada de la banca si nu se popresc sumele? Dar in situatia in care se infiinteaza 2 popriri pt.acelasi salariat , cum se procedeaza , in ce procent , ce retineri , avand in vedere ca acestea nu se instituie in aceeasi zi?
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 11:29, 16 Iulie 2014
Nu conteaza ca are credit la banca, infiintati poprirea in cuantum prevazut in instiintare (probabil 1/3), in caz contrar se va proceda la validarea popririi asupra angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare retineri anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog, imi puteti spune in cazul cand un salariat are restante la o banca si firma primeste instiintare de retineri, este obligata sa faca ... (vezi toată discuția)
Situatie poprire anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa sa-mi spuneti in cazul unui salariat, pentru care am primit adresa de infiintare a popririi cu titlu executoriu 1/3 din salariu net, ... (vezi toată discuția)
Executare silitã de cãtre corpul executorilor bancari iolanda15 iolanda15 Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)