avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raport zilnic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raport zilnic

Buna ziua,

stiu ca pentru a scoate Z-ul se bate un cod in casa de marcat. Dar am vazut un raport de vreo 3 metri. Are listate si toate bonurile fiscale din ziua respectiva. Scrie ceva de jurnal electronic. Nu se poate sa se listeze doar Z-ul (raportul de vreo 15 cm)? Cei de unde s-a cumparat casa de marcat zic ca asa trebuie scos, dar eu stiu sigur ca am vazut si z-uri fara toate bonurile fiscale din ziua respectiva. Mi se pare risipa de hartie :D.

Sper ca m-am facut inteleasa, nu lucrez cu casa de mascat.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:01, 6 Februarie 2013
Se poate scoate si raportul zilnic Z pe total zi. Intrebati la firma de unde ati luat casa de marcat/va asigura servisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal mai mic sau mai mare ana & maria ana & maria 1.se intimpla ca de citeva ori ca inchiderea de zi sa nu fie la fel cu monetarul, din cauza unor pene de curent sau daca se prinde rola de hirtie nu mai imi ... (vezi toată discuția)
Raport z taxi fionut fionut Buna ziua, pfa taxi in sistem real,nu am raport z la mai multe zile ce inregistrez in raport incasari?se poate inregistra ziua respectiva din raportul de la ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat cu jurnal electronic rdi rdi Buna ziua Tocmai ma pregateam sa cumpar o casa de marcat si am gasit pe Internet un anunt ca dupa primul semestru 2014 toti comerciantii trebuie sa aibe casa ... (vezi toată discuția)