avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inspectie ANAF sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inspectie ANAF sediu social

Buna ziua,
Am depus pentru inregistrarea in scopuri de TVA o declaratie pe propie raspundere pentru ca desfasor activitatea la sediul social. Mi s-s spus ca vor veni inspectorii ANAF in vizita. Imi poate spune cineva ce anume verifica? Activitatea pe care vreau sa o desfasor se bazeaza pe folosirea internetului si a telefonului, nu primesc clienti la sediu.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: liviu.v , utilizator 20:01, 18 Martie 2015
gresesti amarnic ... nu este o decizie de vointa ... este o obligatie in multe situatii - de exemplu daca vrei sa dai facturi unei firme din UE, chiar daca factura nu poarta TVA, esti obligat sa fii inregistrat pt TVA .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor de tva SLuiza SLuiza 1. Ce trebuie sa fac sa devin platitor de TVA? Mentionez ca doar ce mi-am infiintat firma si inca nu am inceput activitatea in domeniul ales (comert) caci nu ... (vezi toată discuția)
Sediu social fara activitate si platitor de tva mihaidp mihaidp Buna dimineata, Imi deschid o firma. Sediul social este apartamentul in care locuiesc si vreau sa-l declar fara activitate. Vreau ca firma sa fie platitoare ... (vezi toată discuția)
Organ competent inregistrare platitor tva hillfingerr hillfingerr buna ziua, care-i procedura daca vreau ca SRL-ul meu sa fie platitor de TVA? am auzit ca ar trebui realizat un dosar si depus in alta parte nu la ORC, e ... (vezi toată discuția)