avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... vreau repede un raspuns va rog
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

vreau repede un raspuns va rog

buna ziua....inainte sa nasc am avut 61 de zile medikal dupa ce am nascut miau zis k nu am alea 126 de zile si miau mai dat 2 luni si pana la 126 de zile e bine sa stau dupa ce nasc atat in medikal si apoi sa depun dosarul de indemnizatie?.......nu pierd indemnizatia daca nu depun dosarul ci stau sa se vaca 126 de zile in medical?:((
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:24, 7 Februarie 2013
Dupa nastere trebuie sa aveti 42 zile de concediu medical cod 08
Nu pierdeti indemnizatia pentru CCC deoarece perioadele de concedii medicale si de concediu de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal) sunt eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului ralucaradulet ralucaradulet Buna, as dori sa stiu de cand o sa beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului daca eu trebuie sa nasc pe data de 3 octombrie? Vreau sa va mai spun ca ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal si ccc laurentiuu laurentiuu Din iulie 2014 pana cand am nascut 11 noiembrie 2014 am avut un venit brut de 1000 lei (net 741) , iar din 1 decembrie 2013 pana la 31 iunie 2014, am avut un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mileaflorica mileaflorica Va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de indemnizatia pentru crestere copil in urmatoarea situatie: Am lucrat cu contract de munca din 20.04.2015 pana in ... (vezi toată discuția)