avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rejudecare dosar civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rejudecare dosar civil

Buna ziua,

Am si eu nevoie de ajutor intr-o cauza, si anume:

Am avut un proces pentru niste terenuri in provincie, la prima instanta m-am reprezentat singur, s-a dat o decizie nefavorabila mie, asa ca am facut recurs, la recurs am angajat un avocat.
Mi-a fost admis recursul,insa dosarul a fost trimis la rejudecare la instanta inferioara. Acum avocatul imi cere alt onorariu sa ma reprezinte la rejudecare.
Vreau sa stiu daca este o practica normala? Dat fiind ca este vorba de acelasi dosar, iar el m-a reprezentat doar la recurs spunand-umi ca sigur voi catiga.Nu mi-a spus niciodata ca in caz de rejudecare trebuie sa mai platesc alt onorariu.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 20:56, 6 Februarie 2013
Măcar răspunsul e gratis.... Din păcate afirmativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema majora cu o reziliere de contract! Georgian2all Georgian2all Am o problema foarte serioasa si grea cu avocatul care m-a reprezentat intr-un dosar penal. Eu sunt parte vatamata. In fond, am obtinut o sentinta prin care ... (vezi toată discuția)
Rejudecare ionu roman ionu roman Ce se intampla in cazul in care instanta de recurs a dispus rejudecarea cauzei si a trimis dosarul la instanta inferioara? Vor fi luate in calcul documentele ... (vezi toată discuția)
Cerere de indreptare eroare materiala sau recurs? LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Sunt intr-un proces de revendicare funciara , in rejudecare, s-a dat solutia pe fond, cererea a fost admisa in totalitate, insa la calculul cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)