Am urmatoarea intrebare.
Un salariat a fost concediat cam acum un an. Instanta a hotarat ca, deoarece concedierea este ilegala, sa fie anulata decizia de concediere si salariatul sa fie reincadrat pe functia pe care a avut-o anterior. Mai mult, in hotararea judecatoareasca, obliga angajatorul la plata unei despagubiri egala cu salariile avute si la alte drepturi (?) de care ar fi beneficiat salariatul, indexate la zi. Alte drepturi - probabil tichete de masa!
Cum fac?
a) Fac recalculare la fiecare luna in parte si depun d112 rectificativa? Daca da, la nr. zile lucrate ce trec? Dar ca venit brut pun salariu din luna respectiva indexat la zi? Instanta zice doar de despagubire! Am inteles ca ni se calculeaza si penalitati!
b) Calculez ca o despagubire (adica ca o suma in bani) si trec salariatul in D112 la data platii si calculez contributiile la aceasta suma.
Daca se poate, rog poate stiti si in ce lege gasesc cum sa fac!
Multumesc orice sfat!
Varianta a, nr maxim de zile prevazut în contract, exemplu 160 ore / luna, ca brut ultimul salariu brut încasat pana la concediere şi celelalte drepturi deţinute care urmează indexate
Recalculare salarii
albu67
Un coleg a castigat in instanta reincadrarea pe postul avut.Intrebarea mea este cum i se va calcula lui salariile din urma? Mentionez ca a fost disponibilizat ... (vezi toată discuția)