avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul fara plata

buna ziua , din data de 06 decembrie 2012 sunt in concediu fara plata deoarece firma la care lucrez nu are de munca . mentionez ca sunt angajat ca muncitor necalificat dar in cadrul firmei sunt sef de echipa , am cerut sa ma dea in somaj dar nu au fost de acord , vreau sa stiu cate zile legale neplatite pot cei de la firma unde lucrez sa ma tina acasa fara sa imi desfaca contractul de munca . va multumesc
Cel mai recent răspuns: mariuspop07 , utilizator 11:51, 9 Februarie 2013
Potrivit art.153 alin.2 C.mun., durata concediului fără plată se stabileşte prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.

Asadar, verificati daca in aceste documente este perioada maxima de CFP.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata marina_s marina_s Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cate zile pe an are dreptul un angajat la concediu fara plata? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Roxa0 Roxa0 Buna ziua, Lucrez intr-o corporatie de 10 ani. Mi-am gasit de lucru in strainatate si nu as vrea sa demisionez de la actualul loc de munca pentru ca desi ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Ant.alexandra Ant.alexandra Buna ziua, acuma se termina concediul de crestere copil si as dori sa obtin la firma Cfp fara sa lipsesc de acasa prea mult timp dar nu stiu cum sa il obtin ... (vezi toată discuția)