avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită participarea la licitarie, dupa executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

participarea la licitarie, dupa executarea silita

Presupun ca bancile sunt cele mai interesate in a recupera imprumutul de la rau platnici. Exista vre-o procedura prin care as putea sa ma adresez bej local pentru a afla care sunt bunurile imobile ce urmeaza a fi scoase la licitatie? Sau poate ca bancile ar trebui sa aiba o astfel de baza de date.

Cum as putea afla detalii despre bunurile imobile ce sunt scoase la licitatie, dintr-un mic orasel de provincie

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:11, 7 Februarie 2013
In situatia in care sunteti interesat in participarea la licitatii,urmeaza sa contactati executorii judecatoresti responsabili pentru executarea debitorilor,de la care puteti intra in posesia tuturor informatiilor care va suscita interesul
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita daniel004 daniel004 Buna ziua, Unul din vecinii mei a garantat un credit de imprumut pentru o alta persoana fizica cu propriul lui apartament. Pentru ca respectiva persoana nu ... (vezi toată discuția)
Vanzarea bunurilor imobile sechestrate apartinand debitorilor ContSters134600 ContSters134600 Buna ziua Ma aflu in situatia de a imi cauta o locuinta deoarece sunt in divort si nu doresc sa inchiriez pt. ca astfel pierd o parte din banii pe care i-as ... (vezi toată discuția)
Renuntare la executare silita a unui bej a 2 sentinte definitive FLORINTARANU FLORINTARANU Am cistigat in instanta 2 procese, litigii de munca drepturi banesti pe care le-am dat spre solutionare unui BEJ ,dar de 8 luni acesta nu face nimic . Cum ... (vezi toată discuția)