avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... vanzarea bunurilor imobile sechestrate apartinand ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

vanzarea bunurilor imobile sechestrate apartinand debitorilor

Buna ziua
Ma aflu in situatia de a imi cauta o locuinta deoarece sunt in divort si nu doresc sa inchiriez pt. ca astfel pierd o parte din banii pe care i-as putea folosi in vederea cumpararii unei garsoniere. Preturile fiind mari m-am gandit ca si solutie la achizitionarea unui imobil ce apartine unui debitor (un bun imobil scos la licitatie). Doresc sa aflu unde sa caut detalii privind vanzarea bunurilor IMOBILE sechestrate ce apartin unor debitori (nu cei aflati in insolventa), ci debitori ai caror bunuri sunt scoase la licitatie pentru neachitarea creantelor, intretinerii ( datorii la banci, etc. ...... ) Am cautat pe diverse site-uri, nu cred ca am voie sa nominalizez site-urile asa ca nu o voi face.
Va multumesc pentru ajutor, =D>
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 20:31, 30 Martie 2010
La executorii judecatoresti din raza domiciliului dumneavoastra!
Puteti cauta la executorii judecatoresti din orasul in care sunteti interesata sa cumparati acel imobil sau , de asemenea , la avizierul instantelor de judecata , avizier la care sunt afisate de multe ori anunturi de executare silita a unor imobile!B-). De asemenea , puteti solicita la banci sa va comunice lista imobilelor pe care le au la executare! Nu este un secret si mai toate bancile mari au inceput sa execute imobilele aflate in garantie !
Va multumesc pt.raspunsuri. Voi cauta unde ati indicat. Dar daca nu am divortat inca si snu stiu cat va dura procesul, care este procedura pt.achizitionare? Eventual sa cumpar pe numele mamei mele sau ceva asemanator?
rambler.rose75 a scris:

Va multumesc pt.raspunsuri. Voi cauta unde ati indicat. Dar daca nu am divortat inca si snu stiu cat va dura procesul, care este procedura pt.achizitionare? Eventual sa cumpar pe numele mamei mele sau ceva asemanator?

puteti cumpara pe ce nume doriti, important este sa aveti banii si sa puteti justifica provenienta banilor proprii (in caz ca nu va intelegeti la partajarea bunurilor comune)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta, dupa vanzarea prin executare silita gabitza99 gabitza99 o societate ce presteaza un serviciu de utilitate publica si care nu a fost notificata cu privire la vanzarea unui imobil prin intermediul executorului bancar, ... (vezi toată discuția)
Vanzare bunuri girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Suntem un SRL iar in urma unei hotarari judecatoresti am executat un debitor (tot un SRL) in sensul ca neavand bani sa acopere creanta executorul a pus ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata. executor andreimineru andreimineru Unde sunt afisate licitaliile de la un executor anume,acesta lucrand cu mai multe banci pentru recuperarea datoriilor rau platnicilor? Executorul este ... (vezi toată discuția)