avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... retur marfa intre persoane juridice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

retur marfa intre persoane juridice

o societate A SRL cu activitate de comert en-gros de produse IT cumpara de la un furnizor B SRL (importator) o imprimanta multifunctionala, in baza unei comenzi de la un client, clientul nu mai doreste achizitionarea produsului ,firma A returneaza lui B produdul ,iar acesta din urma solicita o taxa de 60 euro pentru a prelua marfa , respectiv a storna factura. Intre firma A si B este o colaborare de peste 10 ani.
In contractul comercial incheiat intre A si B nu sunt mentiuni cu privire la perceperea unei taxe in caz de retur marfa .de mentionat ca perioada de la achizitionarea marfii si retur a fost de 2 zile.Cheltuielile de transport sunt suportate de A.
Exista un temei legal prin care furnizorul B poate percepe o astfel de taxa?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lilireli , utilizator 15:16, 7 Februarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
care ar fi baza legala ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. dupa 30 de ani de functionare continua ma vad nevoit ... gyandy gyandy Buna ziua. Dupa 30 de ani de functionare continua ma vad nevoit de conjunctura economica sa inchid firma,SRL cu activitate comert en-detail. Am marfa de la ... (vezi toată discuția)
Comert on line Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Cum se poate inregistra in contabilitate un produs vandut on line,trimis prin curier sau serviciu de curierat? Produsul sa il expediez cu o factura proforma ... (vezi toată discuția)
Vanzare marfa fara depozitare simt simt Am si eu urmatoarea situatie: un SRL, A, vrea sa cumpere de la alt SRL, B, marfa din depozitul lui B, pe care sa o vanda imediat unui client. A nu are ... (vezi toată discuția)