avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare cumparare -parinte -copii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare cumparare -parinte -copii

Buna ziua,o intrebare mai incurcata ,mama a infiat in urma cu 15 ani pe fata fratelui meu pentru a o ajuta, dar ea nu a mai tinut legatura cu mama dupa casatoria ei.
Mama vrea sa faca vanzare cumparare pentru mine si frate ca sa nu participe nepoata la mostenire.
-daca facem contractul dar nu-i dam mamei bani poate fi contestat?
-daca dupa moatrea mamei fratele nu vrea sa vinda eu ce pot face?
-se fac doua contracte sau unul singur pentru amandoi?
eh... se vede ca nu sunteti de specialitate...

:D

o astfel de cauza este de natura civila; nu vorbim aici de detector de minciuni!!! :P

dovada in astfel de cazuri se poate face cu orice fel de mijloc de proba, nu numai martori!!!

... iar in astfel de cauze... nu chemi notarul ca martor... ai pierdut din start totul... nu mai are rost sa mergi mai departe!!!

E clar ca notarul nu va spune niciodata altceva decat a scris in contract! ... logic, doar sa fie un notar atat de xxxx incat sa accepte asa ceva si sa-si riste si profesia!!!

:hammer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost fraudat panaitoctavian panaitoctavian Bunaziua.in anul 2009am vandut un teren si din aceasta vanzare cumparatorul mai avea sa-mi dea o diferenta de 40 000 de mi de euro.atunci eu am semnat ca am ... (vezi toată discuția)
Este inselaciune si amenintare? justinianeu justinianeu Mama mea locuieste in casa parintilor decedati din anul 1994, pe care ea a suportat cheltuieli cu cei doi morti. Timp de 24 ani a platit taxe si impozite la ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare- cumparare ddmn ddmn Autor ingriduta Data 2007-10-10 01:12:35 Subiect va rog sa ma ajutati Mesaj buna seara, am vazut discutia dumneavoastra cu un alt membru al forumului ... (vezi toată discuția)