avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cauza suspendata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cauza suspendata

Buna ziua!
Speta: o institutie publica da in judecata un S.C. -pt recuperare sume.
Consiliul local, ca entiate ierarhic superioara institutiei publice de mai sus da in judecata organul de control care a dispus masura de recuperare sume.Suntem in situatia a doua cauze care au acelasi obiect. Nu este normal ca institutia inferioara Consililului local sa ceara suspendare procesului in 244 pana la solutionarea definitiva a dosarului C.Local?este gresit sa dai in judecata si tot tu sa suspenzi-cand e vorba de aducere la indeplinie a masurilor unui organ de control?
va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2013
Ramona24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ramona24 , utilizator 12:58, 7 Februarie 2013
Da, suspendarea mi se pare solutia cea mai buna in acest moment, intrucat hotarea care se va da in cealalta cauza are inraurire asupra celei dintai. Nu trebuie sa faceti probele pentru ca fiind reclamant, solicitati suspendarea in cauza initiata de dv, nu este nimic gresit.
Va multumesc avocat alv84,
Imi faceam probleme, ca organul de control sa nu ridice problema ca nu trebuia sa cer eu ca reclamt ci partea adversa....pt ca eu ca reclamat am interes sa recuperesz suma de bani/ sa aduc la indeplinire masura lor executorie.....!!!
Daca solicit oral suspendarea la urmatorul termen este in regula...deoarece suntm in stadiul in care am cerut amnare pt studiu intampinare si timp fizic pentru depunere in scris nu mai este!
multumesc!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare recurs civil nelush2103 nelush2103 Buna ziua, as avea rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarae intrebare. In ce conditii leale se poate solicita instantei suspendarea unui Recurs ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva suspendare proces civil teisoara teisoara În temeiul art. 242 alin. 1 N.C.P.C. suspendă judecarea cauzei având ca obiect „pretenţii”, ..... acest lucru s-a produs in ... (vezi toată discuția)
Suspendare recurs redinciucconstantin redinciucconstantin se poate cere suspendarea judecari recursului de ori care parte in proces si pe ce perioada si daca se taxeaza precizez ca e litigiu de munca (vezi toată discuția)