avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pentru pensionare anticipata cat este %de penalizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pentru pensionare anticipata cat este %de penalizare

sunt nascuta in 21iunie 1956 am o vechime in munca de 29ani 1luna daca ma pensionez anticipat partial cand pot si cat este %de penalizare
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:58, 7 Februarie 2013
Conditii:
-Varsta 55 de ani si 5 luni
-Stagiu 30 de ani si 5 luni,fara stagiu asimilat.
Asadar,va lipsec 16 luni de stagiu.

Daca nu indepliniti conditia de stagiu(30 si 5 luni),limita de varsta la 60 de ani si 5 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procentul de diminuare a pensiei anticipate partiale carmen bodeanu carmen bodeanu Va rog sa-mi spuneti si mie daca si cu cit voi fi penalizata in cazul in care sunt femeie, nascuta in 1956,am 33 ani vechime in munca(exclusiv cei 4 ani de ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala ionitaaneta ionitaaneta Buna ziua, Va rog mult o consultatie privind iesirea la pensie anticipata partiala daca intrunesc conditiile si care este procentul de ... (vezi toată discuția)
Poate depune cerere pentru a beneficia de pensie anticipata? fcostea fcostea Buna ziua, Puteti sa-mi confirmati va rog, daca o persoana in varsta de 55 ani (in iunie 2011) poate depune dosarul de pensie pentru pensionare ... (vezi toată discuția)