avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... supliment de insertie pentru revenirea la locul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

supliment de insertie pentru revenirea la locul de munca

Buna ziua,
Dupa un an de concediu de crestere a copilului, m-am reintors la serviciu. Au aparut modificari drastice in contractul de munca din prima luna de cand m-am intors, cu privire la venitul meu. Afecteaza acest lucru primirea suplimentului de insertie?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Simion Eugenia , Contabil 13:01, 7 Februarie 2013
Nu afecteaza. Pe langa venitul care il primiti de la serviciu, mai primiti si stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere la serviciu Cristina_zc Cristina_zc M-am reintors la serviciu cu o luna inainte de implinirea a doi ani de concediu de crestere a copilului. In cat timp dupa ce m-am intors pot depune dosarul ... (vezi toată discuția)
Concediata indemnizatie copil Andrei9208 Andrei9208 Buna ziua, M-am reintors mai devreme la munca pentru a beneficia de stimulentul de insertie creste copil, lucrez de o luna jumatate la o firma la care aflu ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie - conditii de acordare ioanamat ioanamat Buna seara, M-am intors la serviciu cand copilul a implinit 11 luni, iar sotul a intrat pentru a 12-a luna in CCC. Imi voi depune dosarul pentru ... (vezi toată discuția)