avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu

Buna ziua
Am si eu o intrebare : mi sa facut poprire pe salariu de 1/3 eu lucrez cu 4 ore si sunt pensionat si pe caz de boala si sa facut poprire si pe 1/3 din pensie .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 25 Februarie 2013
nu are relevanta ce tip de venit obtineti sau cate venituri practic aveti, poprirea este corecta.
venituri este o pensie f mica si un salariu de mizerie si este poprie pe amindo
Poprirea e poprire si nu face distinctie intre un salariu sau o pensie mizera si un salariu sau o pensie decenta.
Poprirea se poate face asupra tuturor veniturilor pe care le realizati ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salar medeea2 medeea2 As vrea sa stiu daca , in cazul in care lucrez doar 2 ore pe zi mi se poate face poprire pe salar de catre cei de la impozite si taxe locale.Mentionez ca am o ... (vezi toată discuția)
Cum sa nu pierd pensia de boala? RoxyPity RoxyPity Sunt pensionara pe caz de boala cu o pensie de 620 lei .Daca imi gasesc un loc de munca, cum pot sa-mi maresc veniturile legal astfel incat sa nu pierd pensia ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu emma-hart emma-hart buna ziua, am mai multe popriri pe salariu, de la 2 banci mai exact, ce ar insuma 50 % din salariu, dar sunt unica intretinatoare de familie, am 3 copii mici, ... (vezi toată discuția)