buna ziua,
lucrez la o companie cu cim de 2 ore, cu un salar fix de 170 ron si bonusuri din comisioane..
azi am fost anuntata de unul din sefii mei ca mi s-a desfacut contractul de munca pe motiv de neprezentare la munca desi am fost pontata corespunzator..
problema e ca sunt insarcinata in 5 luni dar nu am anuntat angajatorul desi superiorul meu direct stia. intrebarea mea este : pot sa fac ceva astfel incat sa nu imi inceteze contractul de munca?
atata timp cat pe criterii de neperformanta nu ma pot da afara iar la serviciu m-am prezentat
multumesc anticipat
multumesc... seful meu direct a spus angajatorului ca sunt insarcinata doar ca nu avea o hartie oficiala...cate absente nemotivate ar trebui sa am ca sa mi se desfaca cim?
Depinde de ce este prevazut in Reg.Intern al dvs .. ar trebui sa existe o prevedere de genul .. la x absente nemotivate se va demara cercetarea disciplinara a salariatului ...
Somaj
aiud98
Am urmatoarea situatie:
1)unui angajat i-a expirat concediul de paternitate si nu doreste sa se intoarca la munca dar ar vrea sa stie daca poate lua somaj si ... (vezi toată discuția)