avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Problema locului de parcare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Problema locului de parcare

Buna ziua!As avea nevoie de putin ajutor in privinta locului de parcare din fata blocului meu.De multa vreme parchez in acelas loc de parcare iar de o saptamana,o doamna sa trezit sa parcheze in acel loc!ce masuri as putea lua in privinta asta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:43, 13 Februarie 2013
Buna seara,

Astazi am primit de la serviciul parcaje o instiintare cum ca mi-a fost reziliat autorizatia de parcare emisa pe locul care l-am ocupat timp de 2 ani de zile pentru ca nu am platit pe anul 2012. Ce se poate face in acest caz? Multumesc anticipat.
Solicitati un alt loc de parcare, in zona unde locuiti si achitati taxa.
gigipopa a scris:

Solicitati un alt loc de parcare, in zona unde locuiti si achitati taxa.


Ce usor ar fi :D. Problema ca in aceasta zona locurile de parcare sant foarte vanate plus ca sunt sute sau chiar mii de cereri in asteptare.

Sa va spun cum am rezolvat:

Azi la primele ore m-am prezentat la serviciul parcaje, m-am asezat la coada iar in fata mea se afla o persoana in aceeasi situatie ca si mine (nu a platit pe anul 2012 si i-a fost reziliat contractul). Cel de la ghiseu i-a retezat orice speranta de a recupera locul, omul plecand necajit. Atunci m-am retras de la coada si m-am adresat respectuos unei doamne dragute de la alt ghiseu, i-am aratat hartia dupa care m-a indrumat catre cel care redactase comunicarea. In tot acest timp i-am mentionat doamnei ca ajutorul sau nu va ramane nerecompensat. Colegul doamnei (cel care a redactat comunicarea) ne-a ajutat fara sa stie de recompensa promisa. Dupa ce am incheiat un nou contract, i-am lasat doamnei o mica atentie pentru ea si o atentie pentru colegul dansei, care a fost un om de nota 10.

Va urez bafta si aveti grija sa va platiti locul de parcare.
ma2o1 a scris:
"Atunci m-am retras de la coada si m-am adresat respectuos unei doamne dragute de la alt ghiseu, i-am aratat hartia dupa care m-a indrumat catre cel care redactase comunicarea. In tot acest timp i-am mentionat doamnei ca ajutorul sau nu va ramane nerecompensat. Colegul doamnei (cel care a redactat comunicarea) ne-a ajutat fara sa stie de recompensa promisa. Dupa ce am incheiat un nou contract, i-am lasat doamnei o mica atentie pentru ea si o atentie pentru colegul dansei, care a fost un om de nota 10."
Sfatul meu a fost pentru a proceda corect din punct de vedere legal.
Demersul facut de dvs. nu mi se pare a fi legal, poate la limita legii.
Nerespectand-o, niciodata nu se va putea instaura legea si nici macar bunul simt in institutiile statului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare ElenaGe ElenaGe Buna ziua! Locuiesc in Iasi si ma confrunt bineinteles cu problema locurilor de parcare. Vis-a-vis de blocul meu si in imediata vecinatate a altui bloc ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare, conditii de obtinere popaadina popaadina Buna seara, Am si eu rugamintea de a ma ajuta cu o informatie:pot obtine loc de parcare daca nu am domiciliul pe adresa respectiva dar sunt titularul ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)