avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PREAVIZUL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PREAVIZUL

IN cazul in care in contract prevede sa stau in preaviz si in timpul preavizului mi-am gasit de munca nu se intampla nimic daca plec angajatorul e obligat sa imi dea drumul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 7 Februarie 2013
Angajatorul nu este obligat sa va dea drumul. Dvs aveti obligatia de a respecta termenul de preaviz... Nerespectarea de către dvs a termenului de preaviz reprezintă abatere disciplinară, care justifică sancţionarea dvs disciplinară, inclusiv prin desfacerea contractului de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In caz de demisie neacceptata stwfan.razvan stwfan.razvan In cazul in care angajatorul nu accepta demisia....ce efecte negative imi poate aduce daca nu stau in preaviz...si daca stau...perioada de lucru e jumatate de ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz cry_mitroi cry_mitroi se poate ca din momentul in care imi prezint demisia sa nu mai continui sa merg la servici? Ce mi se poate intampla dpdv legal daca fac acest lucru si cum ... (vezi toată discuția)
Plecare angajat la o alta societate apetra apetra In cazul in care un angajator nu vrea sa dea drumul unui angajat sa plece la o alta firma ce poate face angajatul? Contractele de munca sunt standard, fara ... (vezi toată discuția)