avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere

Buna ziua , ma scuzati pentru deranj , avind o situatie sociala si materiala precara si neavind pe nimeni va rog din suflet sa-mi spuneti daca in cazul in care ma angajez cu contract de munca nederminat , mai primesc pensia de intretinere la care a fost obligat tatal meu Sentinta este definivita de mult timp Precijez ca eu am varsta de 24 de ani si urmez cursurile Scolii Postliceale Carol Davila Va multumesc din suflet anticipat
da ,daca veti avea veniturii nu veti mai primi pensia de intretinere la care a fost obligata tatal ,legea obliga la plata acestei pensii daca nu realizati venituri
Pensia de intretinere este datorata copilului major daca este dovedita starea de nevoie in care acesta se afla, din cauza lipsei unui venit constant .

Daca veti munci si instanta de judecata va aprecia ca va puteti asigura singur traiul zilnic, pensia de intretinere nu va mai fi stabilita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie prenatal si postnatal (ccc) pe perioada studiilor postliceale laurentiu-77 laurentiu-77 Buna ziua... Sunt eleva in anul 3 la postliceala sanitara particulara (Carol Davila), invatamant de zi...Sunt in ultimul an si voi naste la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara dupa 18 ani Ellyn Ellyn Buna ziua! Sunt elev in clasa xl-a ,am 18 ani,iar dupa terminarea liceului vreau sa urmez cursurile unei scoli postliceale particulare,mai primesc pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere jully3tt3 jully3tt3 Buna ziua ! Am terminat clasa a-XII-a si primesc pensie de intretinere de la tatal meu.Ma intereseaza daca primesc somaj mai pot primi pensie? Care este tipul ... (vezi toată discuția)