avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Certificat de urbanism
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Certificat de urbanism

Am o nelamurire. Am depus o cerere la Sectorul 5 pentru un Certificat de urbanism, care trebuia eliberat in 30 de zile. A trecut mai mult de atat. S-a facut un precontract de vanzare, ptr locul unde s-a cerut Certificatul. Dar inca niciun semn de la Primarie, cum ca Certificatul ar fi gata. Am fost si azi sa intreb, dar inca nimic.
Cum s-ar putea proceda? Ce masuri se pot lua? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 01:34, 11 Februarie 2013
Buna ziua!
Faceti o sesizare in scris la Primarie si intrebati care este stadiul documentatiei d-voastra. mentionati cand a fost depusa documentatia, faptul ca nu s-au cerut completari pana in prezent, etc....
O depuneti la primarie si solicitati numar de inregistrare. in felul asta vor fi obligati sa va aspunda cererii adresate. faptul ca a"ati intrebat" pt ei e = 0, nu va recunoaste nimeni acest lucru in caz de litigiu, ba s-ar putea sa va spuna ca CU era gata demult, dar nu a venit nimeni sa il ridice...........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism bellefille bellefille La Primaria Bucuressti a fost depusa documentatia pentru Autorizatia de construire,la data de 2/11/2012.Urmare a solicitarii serviciului de Urbanism,la data de ... (vezi toată discuția)
Primaria refuza sa elibereze certificatul de ubanism bostancalin bostancalin Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca primaria are baza legala sa refuze sa emita certificatul de urbanism pentru un drum de servitute autoa si pietonal ... (vezi toată discuția)
Retrocedare sau nu? aba1011 aba1011 sunt detinatorul a unei suprafete de pamant obtinut prin retrocedare in 2007,iar in primavara anului 2008 s-a gasit un cumparator pt acest pamant si sau ... (vezi toată discuția)