Am o nelamurire. Am depus o cerere la Sectorul 5 pentru un Certificat de urbanism, care trebuia eliberat in 30 de zile. A trecut mai mult de atat. S-a facut un precontract de vanzare, ptr locul unde s-a cerut Certificatul. Dar inca niciun semn de la Primarie, cum ca Certificatul ar fi gata. Am fost si azi sa intreb, dar inca nimic.
Cum s-ar putea proceda? Ce masuri se pot lua? Va multumesc.
Buna ziua!
Faceti o sesizare in scris la Primarie si intrebati care este stadiul documentatiei d-voastra. mentionati cand a fost depusa documentatia, faptul ca nu s-au cerut completari pana in prezent, etc....
O depuneti la primarie si solicitati numar de inregistrare. in felul asta vor fi obligati sa va aspunda cererii adresate. faptul ca a"ati intrebat" pt ei e = 0, nu va recunoaste nimeni acest lucru in caz de litigiu, ba s-ar putea sa va spuna ca CU era gata demult, dar nu a venit nimeni sa il ridice...........
Retrocedare sau nu?
aba1011
sunt detinatorul a unei suprafete de pamant obtinut prin retrocedare in 2007,iar in primavara anului 2008 s-a gasit un cumparator pt acest pamant si sau ... (vezi toată discuția)