avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dispozitivul incheierii privind indreptarea erorii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dispozitivul incheierii privind indreptarea erorii materiale, gresit din nou

Buna seara
Am fost reclamant intr-un proces care avea ca obiect inmatricularea autoturismului fara plata taxei de inmatriculare.Dupa ce mi-a fost admisa cererea de chemare in judecata am constatat, in dispozitivul hotararii, ca s-au strecurat cateva greseli esentiale.Ca urmare am formulat o cerere de indreptare a erorilor materiale. Aceasta cerere mi-a fost admisa insa am constatat ca si aceasta a fost din nou gresita in sensul ca in dispozitivul incheierii privind indreptarea erorii materiale s-a mentionat seria sasiului din care lipseste o litera.
In cererea privind indreptarea erorilor materiale am mentionat de doua ori, cu litere de tipar si boldate, seria corecta a autoturismului si cu toate acestea tot s-a gresit.
Ce as putea face in continuare?
Ce as putea face
Cel mai recent răspuns: adebayor , utilizator 22:54, 7 Februarie 2013
la fel ,cerere indreptare eroare materiala strecurata in dispozitivul incheierii
Mai incercati odata !
grefierul neglijent nu poate fi tras la raspundere?
pentru ca nu mai pot circula cu autoturismul si pana sa mai fac inca o cerere, apoi sa primesc comunicarea,care poate fi gresita din nou,apoi sa mai astept 15 zile lucratoare.... vine vara.Si in plus va trebui sa mai cheltui alti bani pe transportul autoturismului (numai tractat ,pentru ca nu mai am numere) la RAR si plata unei banale verificari ca sa mi se elibereze un certificat care e valabil doar doua luni pentru ca in prezent am unul dar care imi expira in trei saptamani.
Si cum poate fi grefierul atat de indolent ca sa greseasca inca o data ,desi am mentionat foarte clar greseala si ce trebuie indreptat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema hotarare judecatoreasca privind succesiunea MagisterLudi MagisterLudi Buna ziua Sunt nou pe forum si sper sa aveti rabdare sa-mi raspundeti. In primavara tatal meu a decedat. Am ales sa fac succesiunea prin judecatorie ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva care are greseli feeelx111 feeelx111 am o sentinta definitiva si irevocabila in care numele este scris gresit. care este modalitatea de-a corecta greseala respectiva? trebuie inceput un nou proces ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila plin cu greseli pendre pendre Am divortat am primit sentinta civila plina cu greseli la data de nasterea copilului in loc de 06.05.2001 scrie 05.11.1993 peste tot. Langa asta mai trecut is ... (vezi toată discuția)