Buna seara
Am fost reclamant intr-un proces care avea ca obiect inmatricularea autoturismului fara plata taxei de inmatriculare.Dupa ce mi-a fost admisa cererea de chemare in judecata am constatat, in dispozitivul hotararii, ca s-au strecurat cateva greseli esentiale.Ca urmare am formulat o cerere de indreptare a erorilor materiale. Aceasta cerere mi-a fost admisa insa am constatat ca si aceasta a fost din nou gresita in sensul ca in dispozitivul incheierii privind indreptarea erorii materiale s-a mentionat seria sasiului din care lipseste o litera.
In cererea privind indreptarea erorilor materiale am mentionat de doua ori, cu litere de tipar si boldate, seria corecta a autoturismului si cu toate acestea tot s-a gresit.
Ce as putea face in continuare?
Ce as putea face
grefierul neglijent nu poate fi tras la raspundere?
pentru ca nu mai pot circula cu autoturismul si pana sa mai fac inca o cerere, apoi sa primesc comunicarea,care poate fi gresita din nou,apoi sa mai astept 15 zile lucratoare.... vine vara.Si in plus va trebui sa mai cheltui alti bani pe transportul autoturismului (numai tractat ,pentru ca nu mai am numere) la RAR si plata unei banale verificari ca sa mi se elibereze un certificat care e valabil doar doua luni pentru ca in prezent am unul dar care imi expira in trei saptamani.