avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum recuperez documentele de la o firma de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum recuperez documentele de la o firma de contabilitate?

Buna ziua,

Am un contract de prestarii servicii cu o firma de contabilitate. Au trecut 6 luni de cand a preluat firma si nu am nici o evidenta contabila sa stiu cum stau sunt pe minus , pe plus nu stiu nimic dar ea este platita la zi. Zilele trecute am insistat sa-mi prezinte registrul de casa si mi sa raspuns ca ce atata graba, "ca ea nu joaca dupa cum ii canta clientul ".
Tot ea este suparata cand i-am spus ca reziliez contractul.
Cum pot sa-mi i-au actele de la acea firma? cum ma sfatuiti sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 15:21, 14 Februarie 2009
In primul rand ar trebui sa vedeti conditiile contractuale. Si daca doriti sa incetati colaborarea cu aceea firma , trebuie sa va primiti actele firmei incheiate la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare contabil, contabilul vechi refuza orice colaborare silviu2403 silviu2403 Buna ziua, In luna noiembrie am schimbat contabilul cu care am lucrat 3 ani. Dupa ce am plecat acesta s-a suparat si momentan nu mai vrea sa colaboreze sub ... (vezi toată discuția)
Imputare inventar burgundy burgundy Buna Ziua La firma cu care am colaborat pe baza unui contract de prestarii servici s-a facut un inventar, deoarece urma sa imi schimb locul de munca. ... (vezi toată discuția)
Schimbare contabil tiana_30 tiana_30 buna ziua tuturor, as dori sa schimb contabila , ce pasi trebuie sa urmezi, toate actele firmei se afla la sediul contabilei, as dori sa stiu cum trebuie ... (vezi toată discuția)