avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... agricultura
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

agricultura

Exista o institutie similara OPC-ului careia ma pot adresa in legatura cu divergentele pe care le am cu o firma care a arendat un teren ce-mi apartine, sau apelez la OPC sau ANPC? E vorba de rezilierea unui contract fara a fi anuntata, arendarea de catre alta firma fara a fi anuntata, neplata drepturilor care mi se cuveneau etc. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:49, 8 Februarie 2013
Singura solutie e sa incercati prin justitie. Pentru arenda pe care v-o datoreaza, contractul de arenda e titlu executoriu si va puteti adresa unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de arendare laura.alexandra laura.alexandra Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Arenda neplatita la timp se prescrie? Daca da, dupa cat timp si care este baza legala. Nivelul arendei si ... (vezi toată discuția)
Contract arenda Andrei Mihail Andrei Mihail Am un teren dat in arenda pentru care nu am primit arenda dar nici terenul nu il pot lua sa il lucrez singur. Vreau terenul sa il iau. Banii mai putin. Cum as ... (vezi toată discuția)
Procedura notificare rolex rolex Un contract de arenda autentificat la notariat si care cre mentiunea ca constituie titlu executoriu are o clauza prin care se stipuleaza faptul ca daca ... (vezi toată discuția)