avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz completare carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz completare carnet de munca

o salariata a dat in judecata angajatorul. solutia instantei a fost de reintegrare pe postul respectiv. angajatorul i-a oferit alt post pe care salariata l-a refuzat motiv pentru care nu s-a prezentat la munca. pentru o perioada aceasta a fost pontata nemotivat fara a i se comunica vreo decizie de concediere. in schimb la solicitarea angajatei de completare a carnetului de munca (a fost anexat si carnetul de munca impreuna cu cererea) s-a eliberat o adeverinta de vechime in care se mentioneaza ca in perioada de...aceasta a lipsit nemotivat si ca nu s-a completat carnetul de munca deoarece acesta nu a fost depus pt completare, desi in realitate angajatorul a refuzat sa il primeasca . ce se poate face in aceasta situatie? se poate contesta aceasta adeverinta de vechime in instanta?
ps. este vorba despre o situatie anterioara datei de 01.01.2011
Cel mai recent răspuns: ginaenache , utilizator 12:34, 11 Februarie 2013
sa inteleg ca nu exista nicio solutie sau nu m-am exprimat eu suficient de clar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demitere dupa ccc livialina livialina buna ziua, ieri 03.10.2012 s-a incheiat ccc 2 ani iar astazi 04.10.1012 m-am prezentat sa-mi reiau activitatea dar ...surpriza. Dupa ce am semnat cererea de ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale nyusziful nyusziful Buna ziua, Intampin urmatoarea situatie, si va rog daca imi puteti da un raspuns: sunt o societate comerciala, care am delegat un angajat. Acesta a refuzat ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am nevoie de un sfat de la dvs. pentru ca nus tiu cum sa procedez. an angajat a lipsit nemotivat din martie anul acesta, s-au facut demesurile ... (vezi toată discuția)