avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... taxa anuala la gradinita
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

taxa anuala la gradinita

Buna ziua,
As dori sa va adresez o intrebare legata de taxa anuala la o gradinita particulara.
Problema sta in felul urmator: mi-am inscris baietelul la o gradinita particulara unde am platit la inscriere taxa lunara si taxa anuala ptr care am primit chitanta. Dupa trei saptamani, timp in care baietelul a fracventat acea gradinita, din cauza unor inconveniente legate de personalul unitatii, am hotarat sa il inscriu la o alta gradinita, ceea ce am si facut. Intrebarea mea este daca mi se poate restitui taxa anuala pe care am platit-o. Multumesc
probabil taxa anuala asa cum o definiti este de fapt taxa de inscriere, ce reprezinta practic redactare contract, procesare, etc se plateste la toate formele de invatamant privat o singura data la inscrierea prescolarului/scolarului/studentului, apoi se plateste taxa lunara ce reprezinta prestatia unitatii de invatamant...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu clauze abuzive? dansastro dansastro Buna ziua, Pentru juristii activi in forum am rugamintea sa citeasca modelul de contract de mai jos si sa exprime un punct de vedere avizat privind ... (vezi toată discuția)
Adeziune asociatia de parinti din gradinita Anemarie84 Anemarie84 Buna ziua, se da urmatoarea situatie: Asociatie de parinti ai unei gradinite,nou infiintata,unde lucrurile nu sunt inca f clare. Asadar,parintele care are mai ... (vezi toată discuția)
Asociatie non-profit gradinita particulara 77andreea 77andreea Buna ziua, reprezint o gradinita particulara,infiintata conform legii invatamantului,sub forma de asociatie non-profit,autorizata de Ministerul Educatiei. ... (vezi toată discuția)