avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis si o dovada care intra in vigoare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis si o dovada care intra in vigoare dupa 30 de zile

Buna ziua.Am si eu o mica nelamurire legata de suspendarea permisului de
conducere.In data de 21.01.2013 am fost prins depasind pe linie continua in
jud.Olt, suspendarea permisului 30 de zile+dovada 15 zile.La o saptamana distanta,in Deva am fost oprit pentru neacordare de prioritate unui pieton aflat pe
trecerea marcata.Atunci mi s-a retinut dovada si mi s-a dat alta dovada care era
valabila ca cealalta pana in data de 5 februarie.In ultimul PV nu se specifica niciunde suspendarea dreptului de a conduce si nici perioada suspendarii.Astazi am primit o hartie de la Inspectoratul de Politie al jud.Hunedoara in care spune "...v-a fost suspendata exercitarea dreptului de conducere pe o perioada de 30 de zile,incepand cu data de 08.03.3013" ... eu ce sa inteleg din aceasta hartie?Pana
in data de 08.03 mai pot circula?Va rog frumos sa ma lamuriti daca se poate ca
nu mai inteleg nimic
Cel mai recent răspuns: allecsallecs , utilizator 20:03, 8 Februarie 2013
Aveti doua suspendari succesive, una de 30 de zile si la sfarsitul perioadei acesteia intra cealalta suspendare de 30 de zile.
Ati putut circula pana in 5 februarie, si aveti permisul suspendat pana in aprilie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se cumuleaza perioada de suspendare? pacepa_2001 pacepa_2001 Buna ziua, In decurs de 2 luni am \\"strans\\" 15 puncte de penalizare.Am primit hartie de la serviciul rutier cum ca mi se va suspenda permisul.Intre timp, ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere 30 zile niroz niroz Buna seara! Politia mi-a suspendat permisul 30 de zile pt.- neacordare prioritate la trecerea de pietoni-asta a fost in data de 02.04.2012.Am primit amenda ... (vezi toată discuția)
Permisul suspendat, mai pot face ceva? radu_bz radu_bz Acum cateva zile eram in interesectia de la cora miltari .Semaforul era verde, am semnalizat stanga ,am intrat in intersectie, am acordat prioritate de ... (vezi toată discuția)