avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Valabilitate talon inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Valabilitate talon inmatriculare

Buna ziua,

Masina este inmatriculata in acest moment cu numere de tipul B-12-ABC, iar proprietar este firma de leasing. La rubrica 16 in talonul de inmatriculare(data expirarii certificatului de inmatriculare) nu este trecut nimic. Masina a fost inmatriculata in 2008, iar contractul de leasing expira anul acesta.

Intrebarea mea este urmatoarea: Dupa terminarea contractului de leasing, pana cand pot circula cu numerele si talonul actual?
Cel mai recent răspuns: allecsallecs , utilizator 08:24, 15 Februarie 2013
Dupa terminarea contrctului trebuie sa inmatriculati auto pe numele dumneavoastra, asta presupune sa schimbati numerele sau nu, in functie de intalegerea pe care o aveti cu firma de leasing. Dar cel putin din experienta mea stiu ca vi se va elibera un nou certificat.
Asta stiu, doar ca de exemplu daca nu o sa am timp x zile, sau y saptamani sa ma plimb pe la administratia financiara, primarie, rar, sau politia rutiera, pana cand pot sa circul cu numerele vechi, avad in vedere ca in talonul de inmatriculare, nu se specifica o data de expirare?
Nu stie nimeni exact?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare definitiva dupa terminarea anticipata a contractului de leasing guest31ro guest31ro Buna ziua, Am terminat anticipat un contract de leasing si as avea o intrebare. In cat timp sunt obligat sa inmatriculez masina pe numele meu si de cand se ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare autoturism c0stel c0stel Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie potrivita pt o problema . Am achizitionat de la o ruda apropiata un autovehicul second hand destul de ... (vezi toată discuția)
Taxe vanzare-cumparare autoturism MythAdrian MythAdrian Buna ziua, Tocmai am terminat de platit un leasing la o masina acum cateva zile. Problema este ca leasingul este pe numele tatalui meu si as vrea sa o trec ... (vezi toată discuția)