Buna ziua,povestea mea suna cam asa... acum 1 an de zile,prietena mea a depus plangere impotriva mea pentru ca i-as fi luxat mana(mentionez ca a fost la medicul legist si i-a dat intre 9 si 14 zile spitalizare), ea mai mentionand ca eram fostul ei prieten(dar de fapt dupa aceasta fapta relatia noastra sa terminat de Craciun anul care a trecut),dupa aceasta fapta ne-am continuat relatia(banuiesc ca vroia sa imi faca rau) si prin luna noiembrie a depus a 2-a declaratie impotriva mea cum ca as fi batuto(am prinso cu altcineva,si am tras-o de par,banuiesc ca este agresiune),iar acum o saptamana am fost si am dat 2 declaratii la politie,mentionand ca nu e chiar asa cum spune ea...iar de cateva zile incerc sa o fac sa isi retraga plangerea dar dara succes si se mai comporta si in ultimul hal. mentionez ca ea face 18 ani acum in martie, ce pot sa patesc in cazul acesta? va multumesc!
Dacă nu-şi retrage plângerea veţi fi cercetat penal şi, în funcţie de cum apreciază organele de cercetare penală, pe baza probelor , vor propune începerea urmăririi penale sau nu. Dacă veţi fi urmărit penal puteţi fi trimis în judecată.
Este opţiunea fetei dacă-şi retrage plângerea sau nu , probabil că nu doreşte acest lucru deoarece i-aţi provocat suferinţă şi doreşte să fiţi tras la răspundere.Se poate şi să considere că dvs. veţi continua să fiţi violent, iar prin retragerea plângerii nu va face decât să vă încurajeze.
Lovire
tytys
sunt in proces cu vecini pentru granituire pentru o fasie de teren de 1,20 m *104m iar vecinul a rezemat niste bucati de tabla de casa mea care este cu 10 cm ... (vezi toată discuția)