avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce decizie se poate lua in cazul acesta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce decizie se poate lua in cazul acesta

Buna ziua,povestea mea suna cam asa... acum 1 an de zile,prietena mea a depus plangere impotriva mea pentru ca i-as fi luxat mana(mentionez ca a fost la medicul legist si i-a dat intre 9 si 14 zile spitalizare), ea mai mentionand ca eram fostul ei prieten(dar de fapt dupa aceasta fapta relatia noastra sa terminat de Craciun anul care a trecut),dupa aceasta fapta ne-am continuat relatia(banuiesc ca vroia sa imi faca rau) si prin luna noiembrie a depus a 2-a declaratie impotriva mea cum ca as fi batuto(am prinso cu altcineva,si am tras-o de par,banuiesc ca este agresiune),iar acum o saptamana am fost si am dat 2 declaratii la politie,mentionand ca nu e chiar asa cum spune ea...iar de cateva zile incerc sa o fac sa isi retraga plangerea dar dara succes si se mai comporta si in ultimul hal. mentionez ca ea face 18 ani acum in martie, ce pot sa patesc in cazul acesta? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dia22 , utilizator 20:43, 11 Februarie 2013
Dacă nu-şi retrage plângerea veţi fi cercetat penal şi, în funcţie de cum apreciază organele de cercetare penală, pe baza probelor , vor propune începerea urmăririi penale sau nu. Dacă veţi fi urmărit penal puteţi fi trimis în judecată.
Este opţiunea fetei dacă-şi retrage plângerea sau nu , probabil că nu doreşte acest lucru deoarece i-aţi provocat suferinţă şi doreşte să fiţi tras la răspundere.Se poate şi să considere că dvs. veţi continua să fiţi violent, iar prin retragerea plângerii nu va face decât să vă încurajeze.
gandeste-te bine cate lucruri ilegale a facut ea, si depune si tu plangeri penale impotriva ei, sa fie si ea anchetata.

faptul ca ai tras-o de par nu poate fi dovedit.

fiind violent in continuare nu va functiona, trebuie sa procedezi si tu la fel cum procedeaza ea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost taiat la mana cu cutitul stanamarinel stanamarinel Acum 2 luni jumate ma indreptam spre casa, iar in apropierea blocului unde stau am nimerit intr-o altercatie dintre 2 grupuri care erau pusi serios sa se bata. ... (vezi toată discuția)
Constrangerea libertatii vasileblanaru vasileblanaru buna ziua. eu am 24 ani,si discut ci pritena mea de 4 ani. acuma ea are 18 si 2 luni. Am avut grija de ea si am sustinuto in tot acest timo,fiind eleva ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, se poate retrage plângerea penala în cazul agresiunii ... Roxana2000 Roxana2000 Bună ziua, Se poate retrage plângerea penala în cazul agresiunii sexuale înfăptuite asupra unui minor,si in ce conditii ? Precizez ca sunt ... (vezi toată discuția)