avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROPRIETATE

se poate opri o executare silita a unei proprietati daca accesul la calea publica a acelei constructii la rosu se face pe un drum proprietatea mea iar respectivii nu au pe acte nici macar o serv itute de trecere? . am avut o intelegere v erbala dar lucrurile au luat-o razna.Cel putin pana la rezolvarea problemei cu sevitutea(judecata etc. etc.).multumesc!!!mi-ar incalca proprietatea? din cate stiu proprietatea e garantata de stat.
Aparent nu are legatura executarea silita cu servitutea. Imobilul se vinde la licitatie in starea in care se afla , problema servitutii se va rezolva pe cale separata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neexecutarea unui branºament de apã victor1208 victor1208 Bună ziua, în 2006 am contractat societatea de construcţii-reparaţii a primăriei din localitatea de reşedinţă pentru executarea extinderii reţelei de ... (vezi toată discuția)
Servitute pentru superficie smeagull smeagull Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: pe terenul in proprietatea mea, se va ridica o constructie proprietatea altei persoane, ... (vezi toată discuția)
Drept de trecere/servitute lovistean lovistean Buna seara, Am postat mai demult un subiect legat de acordarea unei servituti de trecere. Intre timp am initiat un proces. Solicitarile mele aveau in ... (vezi toată discuția)