avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil tata

buna seara.as dori indemnizatia 500lei si sa merg la munca imediat dupa nastere.sotia poate incepe serviciul imediat dupa nastere fara sa stea cele 42 de zile de lauzie.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:53, 15 Februarie 2013
va multumesc frumos pentru informatii si va doresc o seara buna
buna ziua as avea si eu o intrebare...eu nu am lucrat inainte de sarcina insa sotul meu da are continuitate mai multi ani.intrebare ar fi ar putea el sa beneficieze de stimulentul de insertie?insa sa mearga in continuare la munca?
1. Sotul dvs. poate beneficia direct de stimulentul de insertie (fara sa mai intre in CCC) incepand cu data nasterii copilului (deoarece dvs. nu puteti beneficia de concediul de maternitate = sarcina si lauzie).

2. Pentru aceasta sa mearga la Primarie si sa solicite lista cu actele necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de stimulent daca ma reintorc la serviciu imediat dupa nastere si in situatia in care am lucrate doar 6 luni ? catalinion84 catalinion84 Buna ziua, Daca nu am realizat decat 6 luni venit si am nascut pot beneficia de stimulentul pentru intoarcere la servici? Eu am inteles ca nu pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal postnatal mikaemy mikaemy Buna ziua!Va rog sa ma ajuta-ti daca se poate raspunzandu-mi la urmatoarea intrebare :Este posibil sa stau in concediu prenatal+postnatal mai putin de 126 de ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu crestere copil olguta79 olguta79 Daca esti actionar intr o firma cu 10, 20 de procente si nu obtii venituri din ridicarea dividendelor poti beneficia de indemnizatia de crestere copil? (vezi toată discuția)