avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Declaratie de acord - calatorie minor in strainatate
Discuție deschisă în Traduceri

Declaratie de acord - calatorie minor in strainatate

Buna ziua. Am 17 ani si vreau sa plec intr-un schimb de experienta in Franta.Tatal meu este in Spania si lucreaza foarte departe de consulatul Romaniei, cel mai aproape fiind la Madrid sau Bilbao. Daca imi scoate procura de la un notar din orasul in care este si sa o traduc in Romania si mama sa imi scoata una de la un notar din tara la aeroport pot merge cu ambele procuri si sa fie valabile? Multumesc
multumesc pt. raspuns!

As mai avea o intrebare, va rog: consulatele sunt in fiecare oras, sau doar in orasele mari? sotul meu sta intr-un orasel mic de pe langa Berlin...

Ultima modificare: Vineri, 26 Iulie 2013
Laura Ciobeica, moderator
Consulat in Germania exista la Bonn din cate stiu eu. Insa verificati pe site ul Ministerului Afacerilor Externe, in orice caz nu exista Decat unul sau doua consulate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere si pasaport copil pe nume diferite nebuna_mica2007 nebuna_mica2007 Am o fetita de cinci ani care sa nascut in Romania,tatal maltez nefiind prezent la nastere am declarat copilul pe numele meu.Dupa un process de paternitate ... (vezi toată discuția)
Acte ptr iesirea minorilor din romania luiza-marinela luiza-marinela stiu ca trebuie sa fac o procura ptr pasapoartele minorilor si o declaratie ptr a iesi soacra mea cu copiii din tara,este vreo problema daca nu o fac la ... (vezi toată discuția)
Scoaterea minorilor din tara Andreea1995 Andreea1995 As dori sa ma ajuti cu cateva raspunsuri la intrebarile pe care doresc sa vi le adresez. Locuiesc in Romania si sunt minora. As dori sa plec impreuna cu mama ... (vezi toată discuția)