avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gaze naturale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gaze naturale

Intentionez sa-mi trag gaze naturale in locuinta ( casa, nu bloc) pentru incalzire, bucatarie etc.
Singura posibilitate ar fi de la un vecin care desi sta perete in perete cu mine are alta adresa iar conducta de gaze ar trebui sa traverseze proprietatea lui chiar la hotar. Am acordul vecinului dar cu toate acestea nu pot sa fac lucrarea ca cica e ilegal. Care ar fi solutia ?
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 20:05, 12 Februarie 2013
racord separat din conducta principala, proiect, firma autorizata, memoriu tehnic, etc, este posibila si rezolvabila problema dvs dar poate implica mari costuri.
Intr-adevar o astfel de traversare este nepermisa. Nu va ramane alta varianta decat cea a racordului separat cu cheltuielile aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conectare ct la teava veche (comuna) de gaz de 1/2 buna ziua, ... sharpwhite sharpwhite Conectare CT la teava veche (comuna) de gaz de 1/2 Buna ziua, Va rog sa ma ma lamuriti in urmatoarea problema. Acum cca. 2 ani in urma, un vecin de la ... (vezi toată discuția)
Bransament apa rece din coloana blocului(dupa apometru apa nova) abrassu abrassu Buna ziua Locuiesc intr-un bloc tip vila,pe scara sunt 11 apartamente cu al meu,de ceva vreme numai am presiune la apa rece,sunt singurul cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Contorizare gaze dinamoviada dinamoviada Buna ziua,suntem un grup de 11 apartamente si dorim sa ne bransam la teava de gaze a vecinilor din bloc,bineinteles despagubindu-i pe acestia iar presedintele ... (vezi toată discuția)