avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Index gaze dat gresit
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Index gaze dat gresit

Buna ziua,
Stiti cumva daca se poate face ceva in cazul in care indexul de la gaze a fost dat gresit?adica am sunat la ei sa dau indexul dar din greseala nu l-am dat pe cel nou .#-o
Cel mai recent răspuns: starcopit , utilizator 14:28, 9 Februarie 2013
Daca ati dat in plus, se regleaza in luna urmatoare, o sa platiti mai mult acum si mai putin luna urmatoare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2013
ContSters241232, utilizator
Indiferent cum ati gresit comunicarea indexului, se corecteaza odata cu citirea contorului Dvs. de catre angajatii firmei. Nu cred ca trebuie sa faceti alte demersuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Index enel citit gresit mara_sa mara_sa Buna seara! In cazul in care a fost trimis un index enel gresit ce se poate face? Cum se poate remedia aceasta problema? Diferenta este destul de mare (2cifre ... (vezi toată discuția)
Plata gaze la pausal mary_c mary_c Buna ziua. Locuiesc intr-o scara de bloc cu 12 apartamente. Detin singurul apartament care are montata o centrala termica. Platesc gazul prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Cine desemneaza firma care citeste apometrele nanette22 nanette22 Va rog sa-mi spuneti cine alege firma care citeste apometrele in apartament si ce documente trebuie sa detina(contract cu firma,date de contact). Am ... (vezi toată discuția)